Поділіться пейджетом

Існує багато способів поділитися пейджетом. Найпростіший з них - це надати URL-адресу вашого падлета, але, залежно від вашого падлета, ви можете віддати перевагу іншому способу надання доступу. Нижче наведено короткий огляд способів надання доступу. Всі варіанти можна знайти в меню "Поділитися" вашого пейджета.

Налаштуйте параметри конфіденційності

Перш ніж надати доступ до свого пейджета, переконайтеся, що у вас правильні налаштування конфіденційності. Кожен пейджер має кілька налаштувань конфіденційності, і ці налаштування визначають, хто може отримати доступ до пейджета.

За замовчуванням для окремих користувачів встановлено значення "Таємно ", що означає, що будь-хто, хто має посилання, може отримати доступ до пейджета. Однак, наприклад, якщо для параметра "Дозволи відвідувачів " встановлено значення " Немає доступу", вам потрібно буде запросити користувачів до співпраці, перш ніж вони зможуть отримати доступ до пейджета.

Вичерпний опис параметрів конфіденційності можна знайти тут.

Варіанти надання спільного доступу

Найпростіший спосіб поділитися пейджетом - це скопіювати його URL-адресу та надати до неї доступ. Просто натисніть Копіювати посилання в буфер обміну, а потім ви можете вставити посилання куди завгодно.

Нижче наведено короткий опис усіх варіантів поширення.

Копіювати посилання в буфер обміну: Копіює посилання на педлет, яке ви можете вставити і надіслати будь-кому.

Розбити посилання: Ділиться лише окремими частинами вашого падлета, а решту залишає прихованою!

Посилання запиту на відправку: Забороняє користувачам бачити ваш падлет до того, як вони зроблять свій внесок.

Посилання дляавтоматичного перероблення: Надсилає посилання, яке автоматично створить копію пейджета в акаунті отримувача.

Слайд-шоу: Відкриває нову вкладку зі слайд-шоу, створеним на основі вашого пейджета. Після того, як слайд-шоу буде відкрито, ви можете поділитися прямим посиланням на нього.

Отримати QR-код: Створює QR-код. Padlet підтримується в мобільних і десктопних додатках, а також у вашому улюбленому браузері.

Вбудувати у свій блог або веб-сайт: Надає коди вбудовування, які можна скопіювати і вставити на ваш сайт.

Поділіться через іншу програму: Створюйте чернетки нових дописів у Facebook, X (Twitter ) або відкривайте їх у Zoom. Ви також можете поділитися своїм планшетом у Google Classroom.

Ділитися з користувачами у вашій організації

Якщо у вас є підписка на Padlet у вашій організації або школі - ви можете дізнатися, як ділитися пейджетами з іншими користувачами в межах організації тут!

Надання доступу користувачам за межами вашої організації

Якщо у вас є підписка на Padlet у вашій організації або навчальному закладі і ви хочете поділитися планшетом з користувачами за межами облікового запису, натисніть тут!

Поширені запитання

Чому люди не можуть писати на моєму пейджері?
Якщо ви хочете дозволити користувачам коментувати ваш пейдж, але їм не потрібно створювати власні дописи, переконайтеся, що в розділі" Дозволи відвідувачів " встановлено значення " Коментатор". Якщо ви хочете, щоб користувачі могли створювати власні публікації на вашому пейджері, встановіть у розділі " Дозволи відвіду вачів" значення " Автор".


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)