Gömma en padlet från teammedlemmarna

Om du är medlem i ett team och din roll är Maker, Admin eller Owner kan du skapa padlets inom teamet. Som standard kommer alla padlets att vara dolda för alla medlemmar i teamet, oavsett roll. Om ditt mål är att din padlet ska vara dold för dina teammedlemmar är du redan klar!

Om du vill att andra teammedlemmar ska se padleten kan du ändra sekretessinställningarna genom att följa stegen nedan:

1. Börja från padleten. För att ändra inställningarna för "Link privacy ", välj Share-pilknappen längst upp till höger i padleten.
  1. I den panel som öppnas väljer du rullgardinsmenyn bredvid "Link privacy " och Team Only ska redan vara valt. Om det inte är det, välj det alternativet.
  1. Gå slutligen till "Visa på teamets instrumentpanel" och flytta vippknappen till läget ON. Om växlingsknappen är AV kommer den inte att visas på teamets instrumentpanel så att alla i teamet kan se den.

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)