Offentligt API

Padlet har ett offentligt API! Med vårt API kan du skicka inlägg till padlets och hämta inläggsdata från padlets.

Om du vill använda vårt offentliga API kan du hitta vår API-dokumentation här. Denna dokumentation innehåller alla relevanta instruktioner och information.

Kul för utvecklare

Vi har redan byggt en app som kan konvertera din padlet till Flashcards! Kolla in den här.

Obs: För att få din "Personal access token" måste du gå till din Padlet-instrumentpanel och klicka på den trepunkts ellipsknappen (...) i det nedre vänstra hörnet > Inställningar > klicka på Utvecklare i panelen till vänster > Generera > Kopiera.

Vi har också skapat en Discord-server för att ge utvecklare möjlighet att ställa frågor och dela idéer. Gå med i oss genom att klicka på Connect on Padlet Disc ord i avsnittet "Developer" i dina inställningar.

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)