Pridať komentáre

Komentáre sú skvelé, keď hľadáte spätnú väzbu a interakciu na vašom padlete.

Povolenie komentárov

Ak chcete povoliť komentáre, otvorte panel Nastavenia svojho padletu kliknutím na ikonu ozubeného kolieska Nastavenia (⚙️) a prejdite na Možnosti zapojenia. Potom prepnite komentáre na možnosť ZAP.

Keď je táto funkcia povolená, každý bude môcť komentovať v reálnom čase. Aj keď je váš padlet nastavený na Čitateľ, ostatní budú môcť komentovať.

V rámci príspevku a v komentároch môžete používať veľa možností formátovania! Medzi tieto možnosti patrí tučné písmo, kurzíva, prečiarknutie a riadkový kód. Môžete tiež spomenúť iných používateľov tak, že ich označíte pomocou znaku @! Viac informácií o možnostiach formátovania a skratkách nájdete tu.

Ako komentovať

Ak chcete komentovať príspevok, jednoducho kliknite na oblasť pod príspevkom, kde je napísané: " Pridať komentár." Ak túto možnosť nevidíte, tvorca padletu túto funkciu vypol. Ak chcete túto funkciu zapnúť, musíte kontaktovať majiteľa/administrátora padletu.

Komentáre sú povolené

Komentáre vypnuté

Ak je komentátor prihlásený do svojho účtu na Padlete, jeho meno a ikona profilu sa zobrazia nad každým komentárom. V opačnom prípade sa zobrazí ako "Anonymný".

Nezabudnite stlačiť kláves Enter alebo kliknúť na ➡ , aby ste svoj komentár uložili. Vedľa vášho mena by sa mala zobraziť časová značka. Nemáte časovú pečiatku? Váš komentár sa neuložil a po opustení padletu ho nebude možné obnoviť.

Typy komentárov

Nemusíte zostať len pri nudných textových komentároch. Môžete pridávať obrázky, gify a mnoho ďalšieho! Kliknite na ikonu obrázka vedľa poľa "Pridať komentár " a zobrazí sa výber prílohy!

Vyhľadajte na webe alebo vo svojom zariadení dokonalý komentár s fotografiou, nahrajte selfie pomocou možnosti Fotoaparát alebo použite odpoveď generovanú umelou inteligenciou s názvom Neviem kresliť! Komentovanie sa práve stalo oveľa zábavnejším!

Nezabudnite stlačiť kláves Enter alebo kliknúť na ➡, aby ste svoj komentár uložili!
Vyskúšajte ťahanie a púšťanie komentárov z médií na príspevok pre ešte jednoduchší spôsob pridania komentára!

Úprava komentárov

Komentáre môže upravovať alebo mazať komentátor A tvorca alebo administrátori padletu. Ak chcete komentár upraviť, kliknite na zvislé tlačidlo s tromi bodkami elipsy (...) na pravej strane komentára. V ponuke môžete vybrať možnosť Upraviť komentár alebo Vymazať komentár.

Často kladené otázky

Prečo sú moje komentáre anonymné?
Komentáre sa zaznamenajú ako anonymné, ak nie ste pred komentovaním prihlásení do svojho konta. Ak chcete, aby sa vaše meno zaznamenalo ako meno prispievateľa, uistite sa, že ste pred komentovaním prihlásený.
Prečo sa moje komentáre neukladajú?
Pri zanechávaní komentára sa uistite, že ste stlačili kláves Enter alebo klikli na ikonu Odoslať (➡). Ak kliknete mimo poľa pre komentár, vaša práca sa, žiaľ, neuloží. Jedným zo spôsobov, ako sa uistiť, že váš komentár bol odoslaný, je skontrolovať časovú pečiatku, ktorá sa zobrazí vedľa neho.
Môžem obmedziť komentovanie len na niektoré osoby?
Krátka odpoveď je nie. Existuje však riešenie! Ak chcete zastaviť zhromažďovanie komentárov, môžete ich po pridaní požadovaných komentárov vypnúť. Existujúce komentáre zostanú zachované, ale nové komentáre sa nebudú pridávať.
Kedy sa mi zobrazia nové komentáre?
Nové komentáre by sa mali zobrazovať v reálnom čase. Ak potrebujete obnovenie, aby ste videli nové komentáre, kontaktujte nás.
Aký je limit znakov pre komentáre?
Komentáre majú limit 10 000 znakov.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)