Hva skjer hvis jeg sier opp Padlet-abonnementet mitt?

Du kan når som helst si opp abonnementet ditt. Vennligst les om våre retningslinjer for refusjon her.

Hva med padlettene mine? Får jeg beholde dem?

Gull og Platinum

Når du nedgraderer, kan du fortsette å bruke Neon Plan gratis. Alle padletene du har opprettet som betalt bruker, lagres på kontoen din. Hvis du har flere padlets enn det gratis abonnementet tillater, kan det hende at du ikke kan opprette flere padlets før du fjerner eller arkiverer padlets - eller abonnerer på et betalt abonnement igjen.

Et godt alternativ til å slette padlets er å arkivere dem du ikke lenger bruker, for å frigjøre plass i Neon-abonnementet.

Hvis du har lastet opp filer på betalingskontoen din som er over grensene for Neon/gratisabonnementet, får du fortsatt beholde disse filene. Hvis du for eksempel abonnerer på Gold-abonnementet og har lastet opp en fil på 100 MB, vil du fortsatt få beholde filen på padleten din etter at du har sagt opp abonnementet - selv om opplastingsgrensen er 20 MB per fil i Neon-abonnementet.

Team og klasserom

Når du nedgraderer, kan du fortsette å bruke Team- eller Classroom-abonnementet, men du vil ikke kunne opprette flere padlets. Alle padletene du har opprettet som betalende bruker, lagres på kontoen din. Hvis du ønsker å opprette flere padlets enn det som for øyeblikket finnes på kontoen din, må du abonnere på et betalt Team- eller Klasserom-abonnement på nytt.

Hvis du har lastet opp filer på den betalte kontoen din, vil de ikke bli påvirket når du nedgraderer, og du vil fortsatt få beholde og/eller se disse filene også.

Padlet for skoler

Tilgangen vil bli stengt når kontoen utløper. Det finnes et par måter å lagre arbeid på før abonnementet stenges:

1. Eksporter padletene til andre formater som PDF eller Excel osv.

2. Be om å få padletene dine overført til gratiskontoen din via Kontakt oss-skjemaet. Du kan lese mer om hva som kreves for å lagre/overføre padletene dine fra Padlet for Schools-kontoen din her!

Vi trenger tillatelse fra Padlet for Schools-eieren før vi kan overføre padletene dine ut av Padlet for Schools-kontoen.

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)