Loo AI-ga

Create with AI kasutab genereeriva tehisintellekti võimsust, et luua terve padlet teie kirjelduse põhjal. Seda uuendatakse pidevalt, kui vaatame üle, kuidas inimesed seda kasutavad. Selle juhendi eesmärk on aidata teil mõista, kuidas seda funktsiooni kõige tõhusamalt kasutada.

Kuldne reegel: Mida kirjeldavam olete ja mida rohkem konteksti annate, seda parem on tulemus.

Kuidas pääseda juurde Create with AI

Klõpsake armatuurlaua paremas ülemises nurgas nupule Tee padlet

Näete jaotist Create with AI.

Kes saab juurdepääsu?

Tudengi- ja ärikontod on ainsad kontotüübid, millele ei ole juurdepääsu.

Kui teie konto on üks neist tüüpidest, kuid te olete õpetaja või omanik tasulises meeskonnas või klassiruumis, on teil samuti juurdepääs.

Mallid

Ei ole veel kindel, kuidas koostada tõhusat üleskutset? Proovige kasutada meie Magic Templates!

Pakume seitse AI-malli:

  • Õppekava
  • Sündmuste ajakava
  • Ajalooliste sündmuste kaart
  • Rubriik
  • Klassiruumi tegevuste nimekiri
  • Lugemisnimekiri
  • Hindamisküsitlused

Nendel erinevatel mallidel on kohandatud sisendid, nagu "klass", "teema" ja "teema", mis juhatavad teid, kuidas AI kõige paremini oma padletit koostada.

Pärast klõpsamist nupule Make a padlet, klõpsake paneeli ülaosas oleval rippnoolel. See näitab erinevaid kontosid, milles saate oma padleti luua! Valige konto, kuhu soovite oma padleti salvestada, ja järgige järgmisi samme.

Nüüd valige teema jaotises Create with AI. Kui klõpsate näiteks Timeline of events - paneel näitab teile näidisteemasid, mis annavad teile ideid. Võite valida täpselt need valikud või minna omaenda valikuga!

Kui oled üksikasjadega valmis, klõpsa Create ja vaata, kuidas ✨Magic juhtub!

Liigutage oma hiirekursorit paneeli üle, kui see loob teie padletit, et luua oma "maagiline" puudutus! ✨

Kohandatud tahvel

Pakume ka võimalust Custom Board, mis on rohkem avatud võimalus, mis püüab luua mis tahes tüüpi padletit, mida te kirjeldate.

Võite mõelda sellest funktsioonist kui vahendist, mille abil saate kiiresti luua padleti ideede põhjal visandeid. Nagu iga tööriist, on see mõnede rakenduste jaoks parem kui teiste jaoks.

Faktilise sisu loomine

Nende maagiliste padletite loomise võimete taga olev tehisintellekt on põhjalikult kursis üldiste inimteadmistega. Võite paluda tal luua nimekirju, ajaskaarte, kaarte, kokkuvõtteid ja uurimusi peaaegu iga teema kohta, mida te suudate välja mõelda.

Näide: "Nimekiri ilukirjanduslikest raamatutest, mida ma võiksin oma 11. klassi õpilastega uurida. Lisage iga raamatu teemad."

Ajurünnak

Create with AI on suurepärane ideede nimekirjade genereerimiseks, mis aitavad teil ajurünnakut teha mis tahes teemal.

Näide: "Kaheksa ideed käsitöötegevuseks, mida ma saaksin oma 1. klassi õpilastega teha, et luua midagi emadepäevaks."

Kaardid

Create with AI suudab luua padletid, kasutades "Map" formaati. Võite paluda tal luua kaardi, kui kogu sisu on seotud asukohaga. Veenduge, et te lisate ülesandes sõna "kaart".

Näide: "Kaart USA kuue kõige populaarsema rahvuspargi kohta".

Kui te ei sisalda sõna "kaart" oma üleskutses, ei ole tagatud, et teie äsja loodud padlet loob kaardi.

Enamasti tühjade padletite loomine

Create with AI abil saab luua enamasti tühje padlette, millele on ruumi teiste inimeste jaoks. Tavaliselt toimib see paremini, kui mainite, et see peaks olema tühi/tühi või et see on mõeldud inimestele oma postituste lisamiseks.

Näide:

  • "Tühi mall esimese aasta bioloogiaüliõpilastele, et teha kokkuvõtteid laboris õpitud mõistetest, esitada küsimusi ja jagada ressursse."
  • "Neli veergu, et õpilased saaksid hääletada, kuidas nad leidsid klassi. Iga veerg esindab nende meeleolu."
Tehisintellekti loomiseks on palju erinevaid kasutusjuhtumeid! Tegelikult ei ole piirideta, mida saab teha! -- Faktilise sisu genereerimine, ajurünnakud, kaartide loomine, "tühjade mallide" tegemine, retseptiraamatu loomine retseptidega jne.

Parimad tavad

  • 80/20 reegel AI jaoks: kasutage Create with AI-d esialgse padleti loomiseks, seejärel ajakohastage või lisage kõik, mida vajate, et sellele viimistleda.
  • Väärtustage oma teadmisi: Käsitlege tehisintellekti loodud sisu kui esialgset ressurssi, mitte lõplikku vastust. Järgige alati oma õppeasutuse suuniseid.

Tõhusate üleskutsete koostamine

Genereeritud padleti kvaliteet on tavaliselt seotud sellega, kui kirjeldav on teie üleskutse. Seda tuntakse kui "üleskutse konstrueerimist ". Siin on mõned nõuanded parimate tulemuste saavutamiseks:

  • Kirjeldage täpselt, mida soovite, ja vältige mitmetähenduslikkust.
  • Kui tulemus ei ole päris see, mida soovisite, mõelge välja teistsugune sõnastus ja proovige uuesti.
  • Uuendage tekstivälja "Ma olen...", et muuta häält, millega padlet kirjutatakse. Näiteks: "Inglise aadliproua viktoriaanlikust ajastust".

Piirangud, millega tuleb arvestada

Magic Padletil on järgmised piirangud, millest paljude lahendamise nimel me aktiivselt töötame:

  • See ei tea maailma sündmusi pärast 2023. aasta aprilli.
  • Harvadel juhtudel võib ta "hallutsineerida" ja vastata teabega, mis ei ole faktiline
  • Maksimaalne arv postitusi, mida saate küsida, on umbes kakskümmend.
  • Ta ei tea midagi teie kontost ega juba loodud padletitest

Privaatsus ja turvalisus

Tehisintellekti, millega te padlette loote, haldab kolmanda osapoole teenus. Me ei saada sellele tehisintellektuaalile muud teavet kui see, mida te otse sisestate tekstisisenditesse "Create with AI" (Loo koos tehisintellektuaaliga).

Seega ei saada me selle funktsiooni raames mingit teavet teie organisatsiooni, konto või padleti sisu kohta ühelegi kolmandale osapoolele.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)