Скриване на подложка от членовете на екипа

Ако сте член на Екип и ролята ви е Създател, Администратор или Собственик, можете да създавате подложки в рамките на Екипа. По подразбиране всички подложки ще бъдат скрити за всеки член на Екипа, независимо от ролята му. Ако целта ви е вашите падлети да бъдат скрити от членовете на Екипа, вече сте готови!

Ако искате другите членове на Екипа да виждат падежите, можете да промените настройките за поверителност, като следвате стъпките по-долу:

  1. Започнете от падлета. За да промените настройките "Поверителност на връзките ", изберете бутона със стрелка за споделяне в горния десен ъгъл на Вашата паделка.
  1. В панела, който се отваря, изберете падащото меню до "Поверителност на връзките" и вече трябва да е избрано Само за екипа. Ако това не е така, изберете тази опция.
  1. Накрая отидете на "Показване на таблото за управление на екипа " и преместете бутона за превключване в положение ON (Включено). Ако бутонът за превключване е ИЗКЛЮЧЕН, тя няма да се показва в таблото за управление на екипа, за да я виждат всички в екипа.


Как се справихме?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)