Partajați un padlet

Există mai multe moduri de a partaja un padlet. Cel mai simplu este să partajați URL-ul padletului dumneavoastră, dar, în funcție de padlet, s-ar putea să preferați o altă metodă de partajare. Iată un rezumat al opțiunilor de partajare. Toate opțiunile de partajare pot fi găsite în meniul Share (Partajare ) al padletului dvs.

Ajustați-vă setările de confidențialitate

Înainte de a vă partaja padlet-ul, trebuie să vă asigurați că aveți setările de confidențialitate corecte. Fiecare padlet are mai multe setări de confidențialitate, iar această setare determină cine poate accesa padlet-ul.

Secret este setarea de confidențialitate implicită pentru utilizatorii individuali, ceea ce înseamnă că oricine are linkul poate accesa padlet-ul. Cu toate acestea, dacă aveți "Permisiuni vizitatori" setate la Fără acces, de exemplu, va trebui să invitați utilizatorii ca și colaboratori înainte ca aceștia să poată accesa padlet-ul.

Găsiți aici o defalcare completă a opțiunilor de confidențialitate.

Opțiuni de partajare

Cel mai simplu mod de a partaja un padlet este să copiați și să partajați URL-ul padletului. Doar faceți clic pe Copy link to clipboard( Copiere link în clipboard), iar apoi puteți lipi link-ul oriunde.

Iată un rezumat al tuturor opțiunilor de partajare.

Copiere link în clipboard: Copiază un link către padlet pe care îl puteți lipi și trimite oricui doriți.

Legătură de spargere: Partajează doar anumite secțiuni specifice din padlet și păstrează restul ascuns!

Link de cerere de trimitere: Împiedică utilizatorii să vă vadă padlet-ul înainte de a-și face contribuțiile.

Link de refacere automată: Trimite un link care va genera automat o copie a padletului în contul destinatarului.

Slideshow: Deschide o nouă filă cu un Slideshow generat pe baza padletului dvs. Odată ce Slideshow-ul este deschis, puteți partaja un link direct către acesta.

Obțineți codul QR: Generează un cod QR. Padlet este compatibil cu aplicațiile mobile și desktop, precum și cu browserul preferat.

Încorporează în blogul sau site-ul tău: Oferă coduri de încorporare care pot fi copiate și lipite pe site-ul dvs.

Partajează prin intermediul unei alte aplicații: Redactează postări noi pe Facebook, X (Twitter) sau deschide-le în Zoom. De asemenea, puteți partaja padlet-ul pe Google Classroom.

Partajarea cu utilizatorii din interiorul organizației dvs.

Dacă aveți un abonament Padlet cu organizația sau școala dvs. - puteți afla cum să partajați padlete cu alți utilizatori din cadrul organizației aici!

Partajarea cu utilizatorii din afara organizației dvs.

Dacă aveți un abonament Padlet cu organizația sau școala dvs. și doriți să partajați un padlet cu utilizatori din afara contului, faceți clic aici!

Întrebări frecvente

De ce nu pot oamenii să posteze pe padlet-ul meu?
Dacă doriți să permiteți utilizatorilor să comenteze pe padlet-ul dvs. dar nu este nevoie ca aceștia să își creeze propriile postări, asigurați-vă că aveți secțiunea " Permisiuni vizitatori" setată la Comentator. Dacă doriți ca utilizatorii să își creeze propriile postări pe padlet, setați secțiunea 'Permisiuni vizitatori' la Writer (Scriitor).


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)