Dalīties ar padlet

Ir daudz veidu, kā kopīgot paliktni. Visvienkāršākais ir kopīgot padleta URL, taču atkarībā no jūsu padleta veida jūs, iespējams, izvēlaties citu kopīgošanas metodi. Šeit ir kopīgošanas iespēju kopsavilkums. Visas kopīgošanas opcijas ir pieejamas jūsu padleta izvēlnē Share (Kopīgošana).

Pielāgojiet konfidencialitātes iestatījumus

Pirms kopīgojat savu paliktni, pārliecinieties, vai ir iestatīti pareizie konfidencialitātes iestatījumi. Katram padletam ir vairāki konfidencialitātes iestatījumi, un šie iestatījumi nosaka, kas var piekļūt padletam.

Slepeni ir noklusējuma privātuma iestatījums individuāliem lietotājiem, kas nozīmē, ka ikviens, kam ir saite, var piekļūt padlet. Tomēr, ja ir iestatīts, piemēram, "Apmeklētāju atļaujas ", piemēram, " Nav piekļuves", jums būs jāuzaicina lietotāji kā sadarbības partneri, lai viņi varētu piekļūt padletam.

Visaptverošu konfidencialitātes iespēju sadalījumu atradīsiet šeit.

Kopīgošanas opcijas

Visvienkāršākais veids, kā kopīgot paliktni, ir kopēt un kopīgot paliktņa URL. Vienkārši noklikšķiniet uz Kopēt saiti uz starpliktuvi, un tad saiti varēsiet ielīmēt jebkur.

Šeit ir visu kopīgošanas iespēju kopsavilkums.

Kopēt saiti uz starpliktuvi: Atkopē saiti uz paliktni, kuru varat ielīmēt un nosūtīt jebkurai personai.

Izlaušanas saite: Kopīgojiet tikai konkrētas padlet sadaļas, bet pārējo daļu paturiet apslēptu!

Iesniegšanas pieprasījuma saite: Neļauj lietotājiem redzēt jūsu padletu, pirms viņi veic savus ieguldījumus.

Automātiskās pārtaisīšanas saite: Nosūta saiti, kas automātiski izveido padleta kopiju saņēmēja kontā.

Slaidšovs: Atver jaunu cilni ar Slaidšovu, kas izveidots, pamatojoties uz jūsu padletu. Kad ir atvērts diapozitīvs, varat kopīgot tiešu saiti uz to.

Saņemt QR kodu: Izgenerē QR kodu. Padlet tiek atbalstīta mobilajās un darbvirsmas lietotnēs, kā arī jūsu vēlamajā pārlūkprogrammā.

Iemontējiet savā emuārā vai tīmekļa vietnē: Sniedz iestrādes kodus, ko var kopēt un ielīmēt savā vietnē.

Kopīgojiet, izmantojot citu lietotni: Sagatavojiet jaunus ierakstus Facebook, X (Twitter) vai atveriet Zoom. Varat arī kopīgot savu padomu Google Classroom.

Kopīgošana ar lietotājiem jūsu organizācijā

Ja esat abonējis Padlet savā organizācijā vai skolā - šeit varat uzzināt, kā kopīgot padletus ar citiem lietotājiem organizācijas ietvaros!

Koplietošana ar lietotājiem ārpus jūsu organizācijas

Ja jums ir Padlet abonements ar jūsu organizāciju vai skolu un vēlaties kopīgot padletu ar lietotājiem ārpus konta, noklikšķiniet šeit!

Biežāk uzdotie jautājumi

Kāpēc cilvēki nevar publicēt ziņojumus manā padlet?
Ja vēlaties, lai lietotāji varētu komentēt jūsu padlet, bet nav nepieciešams, lai viņi veidotu savus ierakstus, pārliecinieties, ka sadaļā " Apmeklētāju atļaujas" ir iestatīta opcija Komentētājs. Ja vēlaties, lai lietotāji jūsu padletē varētu veidot savus ierakstus, iestatiet sadaļu " Apmeklētāju atļaujas " uz Rakstītājs.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)