Osszon meg egy padletet

A padlet megosztásának számos módja van. A legegyszerűbb a padlet URL-címének megosztása, de a padletedtől függően lehet, hogy más megosztási módszert szeretnél használni. Az alábbiakban összefoglaljuk a megosztási lehetőségeket. Minden megosztási lehetőség megtalálható a padleted Megosztás menüjében.

Az adatvédelmi beállítások módosítása

Mielőtt megosztaná padletjét, győződjön meg arról, hogy megfelelő adatvédelmi beállításokkal rendelkezik. Minden padlet több adatvédelmi beállítással rendelkezik, és ez a beállítás határozza meg, hogy ki férhet hozzá a padlethez.

ASecret az egyéni felhasználók alapértelmezett adatvédelmi beállítása, ami azt jelenti, hogy bárki hozzáférhet a padlethez, aki rendelkezik a linkkel. Ha azonban például a "Látogatói engedélyek " beállítása a Nincs hozzáférés, akkor a felhasználókat munkatársként kell meghívnia, mielőtt hozzáférhetnének a padlethez.

Az adatvédelmi lehetőségek átfogó bontását itt találja.

Megosztási lehetőségek

A padlet megosztásának legegyszerűbb módja a padlet URL-jének másolása és megosztása. Csak kattintson a Link másolása a vágólapra gombra, és máris beillesztheti a linket bárhová.

Itt található az összes megosztási lehetőség összefoglalója.

Link másolása a vágólapra: A padlethez tartozó linket másolja, amelyet beilleszthet és elküldhet bárkinek, akinek csak szeretné.

Kitörési link: A padletednek csak bizonyos részeit osztja meg, a többit pedig rejtve tartja!

Beküldési kérelem link: Megakadályozza, hogy a felhasználók lássák a padletedet, mielőtt hozzászólnának.

Automatikus újrakészítés link: Elküld egy linket, amely automatikusan létrehozza a padlet másolatát a címzett fiókjában.

Diavetítés: Megnyit egy új lapot a padleted alapján létrehozott diavetítéssel. Ha a diavetítés meg van nyitva, megoszthat egy közvetlen linket hozzá.

QR-kód lekérése: QR-kódot generál. A Padlet támogatott mobil és asztali alkalmazásokban, valamint a kívánt böngészőben.

Beágyazás a blogjába vagy weboldalába: Beágyazási kódokat biztosít, amelyeket bemásolhat és beilleszthet a webhelyére.

Megosztás egy másik alkalmazáson keresztül: Új hozzászólások szerkesztése a Facebookon, X (Twitter ) vagy megnyitás a Zoomban. A padletet megoszthatja a Google Classroomon is.

Megosztás a szervezeten belüli felhasználókkal

Ha van Padlet-előfizetése a szervezetével vagy iskolájával - itt megtudhatja, hogyan oszthatja meg a padleteket a szervezeten belüli többi felhasználóval!

Megosztás a szervezetén kívüli felhasználókkal

Ha van Padlet-előfizetése a szervezetével vagy iskolájával, és szeretne egy padletet megosztani a fiókon kívüli felhasználókkal, kattintson ide!

GYIK

Miért nem tudnak mások hozzászólni a padletemhez?
Ha azt szeretné, hogy a felhasználók kommentelhessenek a padlethez, de nincs szükség arra, hogy saját hozzászólást hozzanak létre, győződjön meg róla, hogy a "Látogatói jogosultságok" részben a " Kommentelő" beállítás van megadva. Ha azt szeretné, hogy a felhasználók saját hozzászólásokat hozzanak létre a padletjén, akkor a 'Látogatói jogosultságok' szekciót állítsa Writer (Író) értékre.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)